Vores mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. Vi fortolker italienske klassikere præcis, som vi vil og bruger så mange lokale fynske råvarer som muligt. Vores ambition er at vise italiensk mad fra en helt anden side og give folk en oplevelse udover det sædvanlige. Ved allergener og diæter angiv venligst ved bordbestilling.
Den samme menu skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.
Tynde skiver af kalv, tunsauce & kapers
Solmodne tomater med jordbær & balsamico Ristet pistacie, burrata & basilikum
Oksecarpaccio med Gammel knas Hindbær & røget olivenolie
Vores favorit charcutterie 3 forskellige Pesto & syltede sager
Tomatsauce, urteolie & parmigiano
Unghaneragout med parmesan Sprødt kyllingskind & persille
Klassisk carbonara med pecorino & guanciale
Svamperisotto med Karl Johan ristet mark champignon og østershatte
Freygaard okse med sauce på madagascar peber broccolini & bagte tomater
Foccacia
Affetati Misti
Arancini
Vitello Tonnato
Pommodoro e Burrata
Risotto ai Funghi
Rigatoni al Ragu di Gallo
Panna cotta
550
Copyright © 2024 – Restaurant Ribelli