Vi åbnede dørene til en eksklusiv frokostoplevelse fra den 26. april 2024. Prøv vores autentiske italienske smagsoplevelser fredag og lørdag. Start med vores Pranzo Brød, olivenolie og arancini. Eller vælg mellem vores pasta- og risotto-udvalg og afslut med vores uimodståelige Tiramisu.
Tynde skiver af kalv, tunsauce & kapers
Solmodne tomater med jordbær & basilikum ristet pistacie, burrata & basilikum
Oksecarpaccio med Gammelknas, hindbær & røget olivenolie
Vores favorit charcutterie 3 forskellige. Pesto & syltede sager
Tomatsauce, urteolie & parmigiano
Unghaneragout med parmesan, sprødt kyllingeskind & persille
Klassisk carbonara med pecorino & guanciale
Svamperisotto med Karl Johan ristet mark champignon og østershatte
Freygaard okse med sauce på madagascar peber broccolini & bagte tomater
Foccacia
Affetati Misti
Arancini
Vitello Tonnato
Pommodoro e Burrata
Risotto ai Funghi
Rigatoni al Ragu di Gallo
Panna cotta
550
Copyright © 2024 – Restaurant Ribelli