Vores mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. Vi fortolker italienske klassikere præcis, som vi vil og bruger så mange lokale fynske råvarer som muligt. Vores ambition er at vise italiensk mad fra en helt anden side og give folk en oplevelse udover det sædvanlige. Ved allergener og diæter angiv venligst ved bordbestilling.
Den samme menu skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.
Arancini med safran & svamperemoulade
100
Tatar af dansk laks marineret med saltet citron
125
Oksecarpaccio med gammelknas & tomater
125
Pappardelle med vildsvinsragout & sprøde kål
195
Grillet okse med salsaverde & stegte broccolini
210
Panna cotta med hasselnødder &sorbet
115
Tiramisu med pistacie
90
Filtreret mineralvand 25 per person
Limoncello 40
Tilpasset vin/saft 100 per glas
Hjemmebagt Focaccia
Tatar af dansk laks marineret med saltet citron
Pappardelle med vildsvinsragout & sprøde svær
Panna cotta med hasselnødder & sorbet
395
Lille fristelse
Arancini med safran & svamperemoulade
Svampesuppe med æggeblomme & knaser
Toast med grillet jomfruhummer & sumak
Tatar af dansk laks marineret & saltet citron
Gnocchi, cremet tomatsauce & pancetta
Grillet okse, salsaverde & stegte broccolini
Panna cotta, hasselnødder & sorbet
550
Stor fristelse
Arancini med safran & svamperemoulade
Svampesuppe med æggeblomme & knaser
Toast med grillet jomfruhummer & sumak
Melonsorbet med passion
Tatar af dansk laks marineret med saltet citron
Oksecarpaccio med gammelknas & tomat
Gnocchi, cremet tomatsauce & pancetta
Grillet okse, salsaverde &stegte broccolini
Panna cotta, hasselnødder & sorbet
Pistacie-tiramisu & kaffe
800