fbpx

SULT

Vores mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. Vi fortolker italienske klassikere præcis, som vi vil og bruger så mange lokale fynske råvarer som muligt. Vores ambition er at vise italiensk mad fra en helt anden side og give folk en oplevelse udover det sædvanlige. Ved allergener og diæter angiv venligst ved bordbestilling.

Den samme menu skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.

Efterårsmenu
Fra d. 1/11-28/11

Snacks
Jordskokkecappuccino med pancetta & æbler
Arrancini med grillet peber & peberfrugtremoulade
Pære syltet med limoncello & passionfrugt

Forretter
Letbrændt islandsk laks med balsamico bbq,  grillet citrus & glaskål
Carpaccio af vandmelon, bønner, straciatella, hindbæreddike & ristet pistacie
Vitello tonato med velfærdskalv, tunsauce & grønne tomater

Pasta
Rebelsk lasagne med skaldyr, tomater, squash & mascarpone
Pappardelle med anderagout, skalotter & grønkål
Svamperisotto med karljohan, østerhatte & syltede bøgehatte

Hovedretter
Oksemørbrad med kartoffelkroket, broccolini & svampe a la creme +95,-
Grisenakke med palmekål, granatæble, knoldselleri & rødvinsky

Desserter
Pannacotta med tonkabønne, ananassorbet & mynte
Pistacie tiramisu med kaffeiscreme & kakaocrumble

2 retter 300,- / 3 retter 400.- / 4 retter 500,- / 5 retter 600,-
Snacks & bobler  175,- 

IL PICCOLO
Gælder fra tirsdag – torsdag
Brød & god olie
3 retters menu
2 glas vino/saft
Mineralvand m/u brus
500,-

IL BOUNO
Snacks & bobler
3 retters menu
Vinmenu
Mineralvand m/u brus
800,-

IL MAGNIFICO
Snacks & bobler 
5 retters menu
Vinmenu
Mineralvand m/u brus
Kaffe & sødt
1200,-

Julemenu
fra d. 29/11

Snacks
Hummercappuccino med grønne æbler
Arrancini med rygeost & islandsk laks
Melon med basilikum & ristet san daniele skinke

Forretter
Tatar af rødtun med agurk, glaskål, basilikum & puffede ris
Carpaccio af vandmelon, bønner, straciatella, hindbæreddike & ristet pistacie
Oksetatar med syltede svampe, pebermayo & sprød parmesan

Pasta
Svamperisotto med karljohan, østershatte & bøgehatte
Canneloni med anderagout, peberfrugtsauce & bechamel
Linguini med muslinger, hvidvin, persille & bok choi

Hovedretter
Grillet & glaseret andebryst med selleritæppe, grønkål & aromatisk andesauce
Grisekæber braiseret i Nebbiolo med jordskokker, brændte løg & puffede svær

Desserter

Chokolade pannacotta med kirsebærsorbet, ristede mandler & saltkaramel
Kaffemousse med muscovadostraciatella & krydderkage

2 retter 300,- / 3 retter 400.- / 4 retter 500,- / 5 retter 600,-
Snacks & bobler  175,- 

IL PICCOLO
Gælder fra tirsdag – torsdag
3 retters menu
2 glas vino/saft
Mineralvand m/u brus
500,-

IL BOUNO
Snacks & bobler
3 retters menu
Vinmenu
Mineralvand m/u brus
800,-

IL MAGNIFICO
Snacks & bobler 
5 retters menu
Vinmenu
Mineralvand m/u brus
Kaffe & sødt
1200,-