fbpx

SULT

Vores mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. Vi fortolker italienske klassikere præcis, som vi vil og bruger så mange lokale fynske råvarer som muligt. Vores ambition er at vise italiensk mad fra en helt anden side og give folk en oplevelse udover det sædvanlige. Ved allergener og diæter angiv venligst ved bordbestilling.

Den samme menu skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.

  RETTER

Bruschetta op hoved med marinerede tomate, straciatella & crouton 125,-

Kammusling tatar med symfoni af blomkål & æggeblomme 145,-

Oksecarpaccio med stikkelsbær, senepskorn & gammel knas 145,-

Risotto med variation af græskar, sensommergrønt & parmigiano 195,-

Pappardelle  pasta med ragout på fynbogris, & ribs 185,-

Scaloppine med polenta, grillet hjertesalat & marsala 210,-

Panna cotta med vanilje, hindbær, ferskensorbet & saltkaramel 115,-

Snacks 125,- (m. bobler 195,-)

Filtreret mineralvand  25,- per person

Hjemmelavet limoncello 40,-

3 retters menu

Bestemmes af køkkenet
Forret
Hovedret
Dessert
350,-

Tastingmenu

Pære & limoncello
Kastanje & jordskokke cappucino
Arancini
Bruschetta på hovedet med marinerede tomater & stracciatella
Kammusling tatar med symfoni af blomkål & æggeblomme
Svamperavioli med vildmarkssvampe, kantareller & ricotta
Scaloppine med polenta & grillet hjertesalat & marsala
Panna cotta med vanilje, hindbær, ferskensorbet & saltkaramel
500,-